• Volkswagen I Volkswagen CVI I Škoda: +32 (0)89 38 20 88
  • Audi I MyWay: +32 (0)89 77 99 77
Volkswagen I Volkswagen CVI I Škoda:
+32 (0)89 38 20 88
Audi I MyWay:
+32 (0)89 77 99 77

Historiek

Verkoop

Voor onze verkopers is de getrouw van onze bestaande en nieuwe klanten de perfecte motivatie. Door de familiale sfeer en de wil om te luisteren doen we ons uiterste best om aan al uw verwachtingen te voldoen. Ons verkoopteam wordt voortdurend bijgeschoold om u advies te geven en om u zo goed mogelijk te begeleiden bij de aankoop van een nieuwe wagen. Hebt u een vraag over één van onze merken of wagens? Aarzel dan niet en contacteer één van onze verkopers via de contactpagina.

Magazijn

De meest courante wisselstukken en toebehoren voor Audi, Volkswagen en Skoda zijn voorradig in ons magazijn en kunnen onmiddellijk afgehaald worden. Specifieke onderdelen of accessoires zijn binnen 24 uur leverbaar. Omdat we steeds onze ruime voorraad aanvullen kunnen we op zeer korte termijn afspraken met onze klanten maken voor onderhoud of herstellingen.

Werkplaats

Door de 75 jaren toewijding aan de verschillende merken is garage Willems net zoals de wagens geëvolueerd. Zo bieden we u vandaag een volledig uitgeruste werkplaats met alle benodigde diagnoseapparatuur en speciale gereedschappen. Dit allemaal om uw Audi, Volkswagen of Skoda perfect te onderhouden. Bovendien krijgt u op iedere herstelling die in onze werkplaats uitgevoerd wordt, 1 jaar waarborg.

U kan bij ons ook steeds terecht voor het vervangen van uw banden, het plaatsen van trekhaken, parkeersensoren, enz… Zowel ingebouwde als draagbare navigatiesystemen zijn verkrijgbaar.

Carrosserie

De afdeling carrosserie is specifiek gereserveerd voor de wagens van de merken die we vertegenwoordigen. Zo bent u steeds verzekerd van een deskundige en merkgebonden aanpak van de herstelling van uw wagen.

Ook hier wordt er gewerkt met de nieuwste materialen, technieken en milieuvriendelijke producten, hierdoor behoudt u steeds de volledige carrosseriewaarborg die de fabrikant op uw voertuig geeft.

Bijstand / Vervangwagen

Hebt u pech onderweg of een ongeval? Geen nood, onze servicewagen is volledig uitgerust om uw wagen - indien nodig - af te slepen naar de garage. Tijdens eventuele herstellingen kan u beschikken over een vervangwagen.

Banden

Overname- & Recyclagepremie

Winnaar

De winnaar die een waardebon t.w.v. 50 € ontvangt voor onze tevredenheidsenquête van deze maand is dhr. Luc Verleysen uit Diepenbeek

Vacatures

Mechanieker voor onze Audi vestiging

Contacteer Wim Degroot voor meer informatie via wim.degroot@willemsg.audi.be

Bekijk vacatures

Get in touch

Volkswagen / Škoda / Volkswagen CVI

André Dumontlaan 146, 3600 Genk
tel +32 (0)89 38 20 88
mail info@willemsg.vw.be
mail info@willemsg.skoda.be

Audi / MyWay

Maaseikerbaan 86, 3600 Genk
tel +32 (0)89 77 99 77
mail info@willemsg.audi.be
mail info@willemsg.myway.be

Openingsuren

Werkplaats & magazijn

Ma - Do:
8u - 12u & 13u - 17u
Vr:
8u - 12u & 13u - 15u

Receptie

Ma - Vr:
8u - 18u

Verkoop

Ma - Vr:
9u - 18u
Za:
10u - 17u

Contacteer ons